A A A

Novaoptic
Novaoptic
Menu top
Menu bottom

Visioffice, o soluție inovativă pentru ochelari perfecți și personalizațiNovaoptic
Fig.1 Visioffice - util si interactiv

Astăzi, mai mult ca oricând, a recomanda fiecărui client ochelarii cei mai potriviţi ne solicită întreaga noastră atenţie, este pentru noi o provocare şi o şansă să ne demonstrăm experienţa:

 • facem cele mai relevante măsurători optice cu un înalt grad de acurateţe;
 • oferim sfaturi şi asistenţă în întregul proces de alegere a ramelor şi lentilelor;
 • explicăm avantajele produselor pe care le recomandăm;
 • demonstrăm în mod practic beneficiile de care se va bucura clientul care ne acordă încrederea şi va urma recomandarea noastră.

Visioffice este un sistem complet de măsurare care permite opticienilor să obţină cu mare precizie parametrii ramelor şi lentilelor folosite astăzi în optica medicală şi apoi să le recomande cu încredere clienţilor.

Visioffice reprezintă un progres important în obţinerea unei calităţi şi precizii deosebite a ochelarilor. Reprezintă, in egală măsură, un mijloc foarte util, plăcut şi atractiv cu care clienţii interacţionează pe tot parcursul procesului de alegere a lentilelor şi ramelor.

Astfel, clienţii beneficiază de posibilitatea de a compara şi de a alege cea mai potrivită soluţie din punct de vedere vizual şi estetic. Visioffice furnizează o demonstraţie practică asupra avantajelor diferitelor modele de lentile şi a modului în care vederea clienţilor se îmbunătăţeşte, simulînd beneficiile unei largi game de lentile din baza de date a echipamentului.

Astfel, vă putem garanta că veţi purta ochelari de o precizie excelentă. Ochelari croiţi şi personalizaţi pentru nevoia de confort şi bucuria de a vedea perfect.

Visioffice Visioffice Visioffice Visioffice

    Fig. 2 Alegerea ramei prin captarea imaginilor digitale şi măsurarea parametrilor individuali pentru lentile progresive

Recomandă:


Comentariile cititorilor(2)

 • Buna ziua,va rog sa imi spuneti daca aveti in dotare aparatul Visioffice , cat este o consultatie la acesta si daca comsultatia este gratuita daca comand la dumneavoastra lentilele Varilux confort new edition?
  DUMITRESCU DANIEL
  04-12-2016 |
 • Raspuns pentru domnul Daniel Dumitrescu

  Buna ziua,
  Avem aparatul Visioffice si este destinat efectuarii masuratorilor parametrilor oculari individuali la comandarea lentilelor progresive personalizate. Aceste masuratori sunt servicii specializate oferite clientilor nostri in cadrul consultantei de vanzare si nu se taxeaza suplimentar.Trebuie sa stiti ca lentilele Varilux confort sunt progresive standard si nu personalizate .
  Consultatia oftalmologica de prescriere a dioptriilor se efectueaza in cabinet si costa 60 lei, conform listei de preturi pe care o gasiti pe site-ul nostru la http://www.novaoptic.ro/servicii-oferite/preturi-servicii-medicale.html
  Daca aveti cardul de fidelitate Novaoptic puteti beneficia de toate avantajele oferite de acesta.Mai multe informatii gasiti pe http://www.novaoptic.ro/card-de-fidelitate.html
  Va asteptam la unul sediile noastre :
  -Suceava, str Petru Rares nr 41.
  -Botosani,str Primaverii nr 10
  Dr.Cristina David
  04-12-2016 |

Participaţi la discuţii

Câte stele credeţi că merită articolul:

 • Rating: 2.5/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Rating: 2.5/5 (Voturi:206)

NUME:
 
E-MAIL(nu se face public):

ADĂUGAŢI UN COMENTARIU:


Codul din imagine:   This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Novaoptic