A A A

Novaoptic
Novaoptic
Menu top
Menu bottom

Noutati si evenimenteConcurs Novaoptic pe Facebook, "Descoperiți Lentilele Optifog"

Ce trebuie să faci?

Începând cu luni, 17 decembrie 2012, intră pe pagina www.facebook.com/novaoptic și dă share postării CONCURS “Descoperiți lentilele Optifog”.
Adună cele mai multe like-uri. Astfel poți castiga O DATĂ PE SĂPTĂMÂNĂ o pereche de lentile OPTIFOG oferite de Novaoptic! Poți da share de mai multe ori și like-urile se cumulează.

Acordarea premiului

  • La finalul fiecărei săptămâni vom face publică lista persoanelor care au dat share și numărul de like-uri pe care l-au primit la share-ul lor.
  • Câștigă cel care are cele mai multe like-uri
  • Vom anunta câștigătorul fiecărei săptămâni pe pagina de facebook Novaoptic.
Regulamentul Concursului "Descoperiți Lentilele Optifog"

O problemă comună ce afectează purtătorii de ochelari este aburirea ochelarilor, aceasta îngreunează vederea – orbire nedorită și necontrolată ce poate să apară pe neașteptate în viața de zi cu zi.

Pentru a găsi o soluție la această problemă, Essilor a creat Optifog; o descoperire revoluțioanară de combatere a aburirii lentilelor de ochelari, ce reprezintă rezultatul muncii intensive a departamentului de Cercetare și Dezvoltare Essilor.


Optifog, cea mai bună și cea mai durabilă protecție împotriva aburirii lentilelor.

Lentila Optifog este activată de Activatorul Optifog prin simpla adăugare a unei picături de soluție pe fiecare suprafață a lentilei Optifog.


Stergeți ușor suprafața cu o lavetă având grijă să acoperiți cu soluție întreaga suprafață a lentilei, purtătorii de ochelari vor descoperi că vederea lor devine perfectă, fără nici o urmă de aburire, timp de o săptămână.


Optifog se poate utiliza de către oricine are probleme cu aburirea ochelarilor și se poate aplica pe toate tipurile de lentile.Rezultatul: Nici o distorsiune și nici o pierdere de contrast
Cu adevărat lentila clară în timpPicături fine de apă cauzate de aburire sunt împrăștiate perfect pe suprafața lentilei, creând o peliculă de apă invizibilă pentru purtător.


Optifog este disponibil pentru orice tip de lentilă. Intrebați profesionistii vederii Novaoptic despre aceasta!
Sursa materialului: www.essilor.roRecomandă:


Participaţi la discuţii

Câte stele credeţi că merită articolul:

  • Rating: 2.1/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 2.1/5 (Voturi:82)

NUME:
 
E-MAIL(nu se face public):

ADĂUGAŢI UN COMENTARIU:


Codul din imagine:   This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Novaoptic